Cautare

1694 de rezultate pentru "ghita munteanu la etno tv magazin" (2.90 secunde)
Si mogul, si securist, ca si fratele Paunescu e cu stele pe umar, dar vad ca nimeni nu-l cauta la dosar pe la CNSAS, de unde se vede ca nu s-a retras din activitate.
Prezidentul a evoluat miercuri seara, la ora de maxima audienta, la Realitatea Tv. ... TVR 1, 2, 3, Cultural, International, si ce-o mai fi, basiste 100%, cu cele mai devotate slugi la butoane. B1Tv, la fel.
CASAMIA TV, prima televiziune din Italia, dedicata diasporei romanesti din Peninsula, partener oficial al Targului de carte Gaudeamus, editia 2011, va invita SAMBATA, 26 NOIEMBRIE, la standul sau pentru a inregistra un mesaj video gratuit pentru prietenii italieni si romani din Italia. ... Cine este CASAMIA TV?
Cateva zile petrecute de paparazzii WOWbiz.ro in preajma lui Teo Trandafir au acreditat o idee care va provoca multa tristete in randul fanilor simpaticei vedete TV si nu numai.
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, sunt prezenti zilele acestea la targul de produse traditionale organizat in Parcul Cismigiu. ... Nu ne abatem de la traditiile romaesti si tot ce e lucrat aici e facut de mana mea:
Andreea Paval, partea feminina a trupei de muzica etno Datina, cu acorduri pop-rock, sta bine cu dragostea si are o relatie frumoasa cu sotul ei. ... "La inceputul relatiei mele am fost o persoana foarte posesiva si geloasa.
In perioada 18 August - 8 Septembrie, in fiecare seara de marti pana duminica, incepand cu ora 21:00, Primaria Sectorului 3 in parteneriat cu Asociatia Culturala Metropolis ii invita pe bucuresteni la proiectii de film in aer liber.
Dupa maratonul pe care il face la concerte si atunci cand acumuleaza mai multe nopti nedormite, cantareata de muzica etno Claudia Ghitulescu se "refugiaza" la salonul de infrumusetare.
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
Asadar a sosit vremea sa ne exprimam bucuria, la targul de martisor, "Festivalul Primaverii", de la Galeria Dalles, incepand cu 25 februarie. ... Martisorul, eternul simbol al primaverii, este regina balului, iar modelele pe care le-am adus la aceasta editie vor demonstra acest lucru. La targul "Festivalul Primaverii", veti gasi:
Din solidaritate cu familiile celor implicati in tragedia din clubul Colectiv, trupa Zdob si Zdub si BestMusic au hotarat sa reprogrameze concertul aniversar si lansarea de album pe 17 ianuarie tot la Arenele Romane din Bucuresti.
Cu o atmosfera nobila, elevata si un design de cinci stele, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare, hotelul a fost locul in care vedeta si invitatii ei:
Vineri, 30 septembrie, la Clubul Taranului Roman, va avea loc lansarea compilatiei Romanian Ethno Jazz. ... V/A - Romanian Etno Jazz Florin Juncu - Frumoasa mireasa Florian "Mosu" Lungu - SONO-PORTRET Jazzybirds - On The Road Florin Giuglea - Invitation To The Blues OUT SOON:
Trio Tenorite) cantand live la Forumul Balcanic Vedra. I-au incantat timp de o ora pe cei 300 de medici pediatri, romani si bulgari, in Sala Grand Ballroom de la Marriott Bucuresti, care i-au aplaudat indelung. ... Grupul s-a constituit la ideea si initiativa lui Kiril Iliev.
Le-am intampinat pe doamne cu un pahar de Roze de la Domeniile Samburesti in cel mai elegant hotel de cinci stele si singurul acreditat in Romania cu meniul realizat 100% cu produse bio.
MAI PUTIN DE O SAPTAMÂNA PÂNA LA PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION Doar 6 zile ii mai despart pe fanii fenomenului creat de Nicu Covaci de PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION, primul eveniment ce celebreaza 55 de ani de activitate ai legendarei trupe, pe data de 19 Aprilie, de ziua de nastere a lui Nicu Covaci, printr-un concert-eveniment ce va avea loc la Arenele Romane, din Capitala.
Tudorel Andrei a anuntat rezultatele definitive ale Recensamantului Populatiei din 2011 Conferinta de presa la sediul Institutului National de Statistica In cadrul prezentarii datelor finale ale Recensamantului din 2011, presedintele Institutului National de Statistica, Tudorel Andrei, arata ca ca 20 octombrie 2011 populatia stabila a Romaniei era de 20.121.641 persoane, din care 10.333.064 femei (51,4%).
Un analist politic de la Chisinau descifreaza problemele geopolitice interne ale Ucrainei Sursa: ... Savin, analist politic, Chisinau Problemele geopolitice interne ale Ucrainei (continuare) Zona de stepa O alta regiune etno-culturala ar prezenta zona de stepa dintre Bugul de Sud si Nipru, Kiev si Perecop.
Un analist politic de la Chisinau descifreaza problemele geopolitice interne ale Ucrainei Sursa: ... Savin, analist politic, Chisinau Problemele geopolitice interne ale Ucrainei Ucraina este vecina noastra cu care avem cea mai lunga granita terestra si care ne inchide iesirea noastra la Dunare si Marea Neagra.
Dana Savuica da startul caravanei nationale Traieste Inteligent, eveniment ce va avea loc miercuri, 20 aprilie, incepand cu ora 17:00 la Hotel Marshal Garden (Calea Dorobantilor, 50B).
google-analytics.com